ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΗΨΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΕΡΓΑ ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑρχικήΝΕΑ

ΝΕΑ

Ανακοίνωση συνεργασίας
Ανακοίνωση συνεργασίας
Η PYROTECHNICA ENGINEERING HELLAS και η εταιρεία των συνεργατών μας ανακοίνωσε σήμερα από κοινού την υπογραφή της σύμβασης παροχής εγγύησης κάλυψης της μετοχής. Σχεδιάζουμε να συνεργαστούμε στενά για την αντιμετώπιση των νέων επιχειρηματικών ευκαιριών. Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα ενισχύσει περαιτέρω την ηγετική μας θέση στον κλάδο.
>> Περισσότερα
Αποτελέσματα Πωλήσεων Μαϊου
Αποτελέσματα Πωλήσεων Μαϊου
Η εταιρία PYROTECHNICA ENGINEERING HELLAS ανακοινώνει σήμερα τα αποτελέσματα πωλήσεων για τον μήνα Μαϊο.Επιτύχαμε μια αύξηση πωλήσεων της τάξης του 5% συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα και αύξηση 45% σε σχέση με τον ίδιο μήνα πέρυσι. Τα έσοδα για την περίοδο Ιανουαρίου-Μαΐου του τρέχοντος έτους αυξήθηκαν κατά 10% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι.
>> Περισσότερα
Τι είναι το Lorem Ipsum;
Τι είναι το Lorem Ipsum;
Το Lorem Ipsum είναι απλά ένα κείμενο χωρίς νόημα για τους επαγγελματίες της τυπογραφίας και στοιχειοθεσίας. Το Lorem Ipsum είναι το επαγγελματικό πρότυπο όσον αφορά το κείμενο χωρίς νόημα, από τον 15ο αιώνα, όταν ένας ανώνυμος τυπογράφος πήρε ένα δοκίμιο και ανακάτεψε τις λέξεις για να δημιουργήσει ένα δείγμα βιβλίου.
>> Περισσότερα