Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών

1. Αποστολή Προϊόντων

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την SPEEDEX Courier για την αποστολή των προϊόντων της σε όλη την Ελλάδα. Το κόστος της αποστολής για δέματα βάρους μέχρι 2,0 κιλά είναι 2,50€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση είναι 1,00€. Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, η χρέωση για κάθε αγορά είναι 2,00€ συν τα έξοδα αποστολής με την SPEEDEX. Για αποστολές με μεγάλο βάρος ή σε δυσπρόσιτους προορισμούς, το προσωπικό της εταιρείας μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για το ακριβές κόστος.

2. Αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών

Για παραγγελίες με μεγάλο όγκο ή βάρος η αποστολή της παραγγελίας σας, θα γίνεται με Εταιρεία Μεταφορών και έπειτα από σχετική συνεννόηση μαζί σας. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας θα πρέπει να έχει πληρωθεί πριν την αποστολή.

3. Παραλαβή από το κατάστημα

Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής της παραγγελία σας από στο κατάστημά μας στην Ηλιούπολη έπειτα από σχετική επικοινωνία μαζί μας σχετικά με την διαθεσιμότητα των προϊόντων.

4. Παράδοση Προϊόντων

Τα προϊόντα τα παραλαμβάνεται 1-3 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση έλλειψης κάποιου προϊόντος, θα υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας για τον αν η αποστολή θα πραγματοποιηθεί σε ένα ή περισσότερα στάδια.

5. Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές προϊόντων μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός 12 εργάσιμων ημερών και ισχύουν οι εξής προϋποθέσεις:

  • Τα προϊόντα που επιστέφονται θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε, σε σφραγισμένη συσκευασία και να συνοδεύονται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο πώλησης.  Αν σας έχει εκδοθεί τιμολόγιο πώλησης πρέπει να μας τα αποστείλετε συνοδευόμενα από δελτίο αποστολής της εταιρείας σας.
  • Στην περίπτωση που σας αποσταλούν λάθος ή ελαττωματικά προϊόντα τότε μας τα αποστέλλετε με δικά μας έξοδα και αφού ελεγχθούν ποιοτικά και ποσοτικά σας αποστέλλουμε τα σωστά.
  • Στην περίπτωση που τα προϊόντα δεν είναι στην κατάσταση κατά την οποία σας τα αποστείλαμε η επιστροφή ακυρώνεται και επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής.

Πριν από κάθε επιστροφή πρέπει απαραίτητα να υπάρξει σχετική επικοινωνία μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου.